Releasedatum: September 2007

Magazine 41

In TeeKay Magazine 41 stond Ralph McQuarrie centraal. Deze concept artist, die de belangrijke production paintings maakte voor ‘Star Wars’, beleeft dit jaar een ware renaissance en we vonden dat het tijd was om hem zeker ook eens in het daglicht te plaatsen. Een aantal artikels en beide covers van het magazine zijn dan ook aan hem of zijn artwork besteed.

Onze TeeKay delegatie leverde een verslag af van Celebration Europe en de Expo in Londen. Tim Dry (J’Quille) en Nalini Krishan (Barriss Offee) werden aan de tand gevoeld in een interview, net als onze cartoonist ‘Geinz’. Young Padawan besprak de ‘Pre-Republic’ periode in een eerste deel, terwijl het ‘Yodapedia bulletin’ zelf voor het eerst verscheen, dit is een source update gekoppeld aan Yodapedia. Holovid Archives besprak de geschiedenis van 20th Century Fox tot 1977. I Bent my Wookiee bekeek de films van Kevin Smith met een ‘SW’-smaakje en in ‘You said it was Pretty’ keerden we voor de laatste maal terug naar alle locaties die TeeKay in zijn tienjarig bestaan heeft bezocht in België en Nederland.

Reviews waren uiteraard ook weer van de partij met Hasbro toys, Sideshow Collectibles, Dark Horse Comics en boeken. In ‘Let the Wookiee Win’ bespraken we het bekende ‘Star Wars: TIE Fighter’ als retro game en in ‘The Cutting Edge’ lieten we een maker van fanmade ‘SW’ helmen aan het woord.

Alle leden kregen de verzamelkaart ‘The Art of TeeKay’ n° 4 bij dit magazine geleverd.

Werkten mee aan dit magazine: