Releasedatum: December 2007

Magazine 42

In TeeKay Magazine 42 stond de 20ste verjaardag Star Tours centraal. Zowel Shawn Sheehan en Kris Van de Sande maakten een unieke cover die Star Tours centraal plaatste.

In het magazine bespraken we het concept Star Tours en hoe de attractie ontstond. We overlopen ook de leukste merchandising die van Star Tours in de loop der jaren verschenen is. Ook Ralph McQuarrie werd nog lang niet door ons begraven in zijn jubileumjaar. In TK 42 kwam zijn werk voor ‘The Empire Strikes Back’ ruimschoots aan bod.

‘Star Wars, The Exhibition’ leverde ons een unieke preview over hun expo die weldra in Brussel zal te bezichtigen zijn. Uiteraard hadden we ook heel wat aandacht voor F.A.C.T.S. 2007 die we afsloten met een succesrijke actie ten voordele van Make A Wish. ‘Young Padawan’ besprak voor de tweede maal samenlevingen die bestonden alvorens de Galactic Republic werd opgestart, in het ‘Yodapedia bulletin’ leerde je een mondje Dosh & ‘You Said it Was Pretty’ ving het triptiek van de prequels aan door de locaties van ‘The Phantom Menace’ te bespreken. In ‘Holovid’ herdachten we Christine Hewett die onlangs kwam te overlijden.

We hadden ook aandacht voor het TCG Pocket Model Game en de vintage Death Star Space Station playset. De comicreeks ‘X-Wing Rogue Squadron’ werd van begin tot einde besproken, net als het nieuwe game ‘Battlefront: Renegade Squadron’. Sofie Uvin gaf alle uitleg over het maken van een Imperial Knight Outfit uit de ‘Legacy’-comics en al het nieuwe speelgoed werd uiteraard ook op de rooster gelegd.

Alle leden kregen de verzamelkaart ‘The Art of TeeKay’ n° 6 bij dit magazine geleverd.

Werkten mee aan dit magazine: Kris Van de Sande, Shawn Sheehan, Tim Veekhoven,