Releasedatum: March 2008

Magazine 43

In ons 43ste Magazine eisten twee onderwerpen de hoofdrol op. Ten eerste was er ‘Star Wars, The Exhibition’, waar ook naar wordt verwezen op de cover, en ten tweede was er het interview met Ryder Windham. We analyseerden ‘The Exhibition’ tot op het bot en vertelden stap na stap nog eens alle gebeurtenissen na die hebben geleid tot de opening van de tentoonstelling. Ryder Windham is een auteur van comics, sourcebooks en schreef onlangs ‘Jedi vs Sith: The Essential Guide to the Force’.

Naast deze hoofdartikels was er nog voldoende plaats om de vaste rubrieken hun ding te laten doen. Zo bespraken we de Production Paintings van Ralph McQuarrie voor ‘Return of the Jedi’ en in ‘Pretty’ zochten we naar de locaties die werden gebruikt om ‘Attack of the Clones’ te verfilmen. In ‘Young Padawan’ reisden we voor de derde maal op rij naar een ver verleden in het Star Wars universum toen de Galactic Republic nog niet was gevormd. De speciale Family Guy dvd rond Star Wars werd besproken in ‘I Bent my Wookiee’. Vaste source rubrieken als het Yodapedia Bulletin en ‘Keep Your Eyes Open’ waren ook paraat.

Ook reviews lieten van zich horen door middel van comics (‘Empire’), boeken, speelgoed (Toy Fair 2008) en Games (Lego Complete Saga). In Old Fossil haalden we twee Vintage Playsets terug uit de tijd en onze nieuwe site werd vakkundig geanalyseerd door Webmaster Stijn Creten. ‘The Force Unleashed’ werd opgevolgd met een preview en het laatste nieuws over de ‘Clone Wars’ werd vermeld bij LFL Latest. Het magazine werd afgesloten met een stijlvolle ‘Jedi Purge’ backcover.

Alle leden kregen de verzamelkaart ‘Art of TeeKay n° 8′ bij dit magazine geleverd.

Werkten mee aan dit magazine: