Releasedatum: December 2010

Magazine 54

In TeeKay Magazine 54 hebben we aandacht voor het personage Lando Calrissian. Zo is er ‘De tien werken van Lando Calrissian’ waarin beruchte exploten van Lando uit de doeken worden gedaan. In ‘Knowledge & Wisdom’ leggen we de spelregels van Sabacc uit, het kaartspel waarin Lando een expert was. Billy Dee Williams, de acteur die Lando speelde, is het thema van ‘HoloVid’ en ook in ‘Old Fossil’ vormt Lando het onderwerp, aangezien we alle Hasbro figuurtjes van Lando kort bespreken. Shawn Sheehan ontwierp en tekende alweer een mooie cover voor Magazine 54 met Lando en zijn twee sidekicks: Lobot en Nien Nunb.

In Magazine 54 hadden we exclusieve interviews met Mike Quinn (Nien Nunb, e.a.) en Alan Harris (Bossk, met dank aan JediNews). Onze fandag, het stripfestival in Hasselt en F.A.C.T.S. 2010 waren de drie besproken events. In ‘Classic Cartoons: Droids’ geven we een inleiding tot de tekenfilmserie “Star Wars: Droids”. in ‘Android’s Dungeon’ brengen we een lijstje op de been van de tien meest invloedrijke personages die zijn ontstaan uit de ‘Star Wars’-comics. In de ‘Yodapedia Feature’ hebben we het deze maal over de onbekende personages uit ‘A New Hope’ en in de voorlopig laatste editie van ‘Poster Boy’ werd de poster van ‘Return of the Jedi’ van Sano besproken.

Een tweede belangrijk thema was de start van ‘Clone Wars Season 3′ waardoor we negen episodes konden bespreken. Ook de dvd box van Season 2 kwam aan bod. Dit was niet het enige item dat we hebben besproken in dit magazine. Zo zijn er heel wat Hasbro-items (de grote AT-AT Walker), ‘The Force Unleashed II’ en heel veel boeken die we hebben gelezen, waaronder ‘The Making of TESB’, ‘The Sounds of SW’, ‘SW Visions’, ‘Clone Wars Episode Guide Seasons 1 & 2′ etcetera …

PeeKay n° 9 gaat over de schurken en helden uit de Clone Wars.

Werkten mee aan dit magazine: Shawn Sheehan,