Releasedatum: December 2011

Magazine 58

TK Magazine 58 is een veelzijdig magazine geworden met verschillende thema’s. Als cover ontwierp Shawn Sheehan een portret van Biggs Darklighter naar aanleiding van de release van de Star Wars Blu-ray, waar Biggs verschillende maal te zien is in deleted scenes. Om de cover wat meer resonantie te geven in het magazine zelf, interviewden we acteur Garrick Hagon (die Biggs speelde in ‘A New Hope’) en brachten we een verfijnde biografie van het personage in ‘Knowledge & Wisdom’.

Sofie Uvin en Jeffrey Van Hove ontwierpen de backcover die in het teken stond van ‘The Clone Wars’ Season 4 en het thema ‘water’. Onze jeugdbijlage, PeeKay 13, draaide immers rond water op planeten in het SW-universum. Verder in het thema van ‘water’ bespraken we Dac als planeet en overliepen we alle bekende Mon Calamari uit de films en spin-offs in de Yodapedia-feature.

Uiteraard hadden we uitvoerig aandacht voor de release van de Star Wars Blu-ray Saga box en voor ‘The Clone Wars’ Season 3 op Blu-ray. De eerste zeven afleveringen van TCW Season 4 werden besproken en in ‘Classic Cartoons’ was het de beurt aan de aflevering ‘A Race to the Finish’, vermoedelijk een van de bekendste episodes uit ‘Droids’ door de aanwezigheid van Boba Fett. Met ‘Music for a Galaxy …’ begonnen we met de inleiding van een nieuwe terugkerende rubriek, over de soundtracks van de films, die een belangrijke rol zal spelen in 2012. In het laatste deel van ons comic-jubileum namen we de periode 2006 – 2011 voor onze rekening. Met auteur John Jackson Miller spraken we over ‘Knights of the Old Republic’-comics, ‘Knight Errant’ en zijn andere projecten. In ‘Android’s Dungeon’ bespraken we de reeks ‘Knights of the Old Republic’ uitvoerig.

In ‘Old Fossil’ kwamen de creatures uit TPM van Hasbro aan bod en in ‘May the Books’ bespraken we talloze boeken, waaronder de Millennium Falcon Owner’s Workshop Manual, The Clone Wars Incredible Vehicles en Darth Vader 3D Reconstruction Log. De laatste waves van Hasbro werden van naderbij bekeken en in ‘Let the Wookiee Win’ bereidden we ons voor op de komst van ‘The Old Republic’ met terugkerende elementen en een patch voor KotOR II. Voor wie er in oktober niet was op F.A.C.T.S. 2011 kan dankzij onze reportage nog eens nadenken over wat hij / zij allemaal heeft gemist.

Werkten mee aan dit magazine: Jeffrey Van Hove, Shawn Sheehan, Sofie Uvin,