Releasedatum: March 2016

Magazine 75

TeeKay-421 Magazine 75 verscheen in maart 2016. Het is het eerste Magazine dat verscheen na de release van The Force Awakens.

We kijken uiteraard terug op de première en hoe die in het buitenland, maar zeker ook in onze eigen landen beleefd werd. Andere artikels die direct met de film te maken hadden zijn: een speciale FAQ van TFA, een artikel over de verschillende beesten die we in de film zagen, we kijken naar historische familiemoorden, de staat van het ‘Star Wars’-universum voordat de film begint en is de terugkeer van Admiral Ackbar een aanleiding om hem het spotlight te geven in ‘Van Schets Tot Scherm’.

Het interview in dit nummer is met Niels M. Frederiksen. Hij werkt voor LEGO als een setontwerper en verteld ons ondermeer alles dat erbij komt kijken voordat een LEGO set bij ons in de winkels ligt. En om in de merchandise hoek te blijven, vanaf dit nummer begint een nieuwe reeks dat uitgebreid alle Action Fleet voertuigen van Galoob doorneemt en beschrijft.

Eindredacteur: Tim Veekhoven
Cover: Eric Lehtonen / Backcover: Zoltán Simon
Hoofdredacteurs: Kevin Beentjes en Sander de Lange
Corrector: Kristof Van Gansen
Artikels: Tim Veekhoven, Kevin Beentjes, Sander de Lange, Kilian Cramers, Kristof Van Gansen, Davy Segers, Koen Mathyssen, Anton Van Dort en Jan Sergeant

Werkten mee aan dit magazine: