Releasedatum: December 2015

Magazine 74

December 2015

Met een nieuwe film die uitkwam rondom de datum dat dit magazine verscheen bij de leden, heette het dan ook geen verrassing dat het thema van Magazine 74 ‘The Force Awakens’ was. Met een uitgebreid overzicht van het laatste nieuws en een blik op de trailers en tv spots die waren uitgekomen tot op dat moment, begonnen we. Andere artikels die aansloten op ‘The Force Awakens’ waren ‘Van Schets Tot Scherm’ (waarin gekeken word hoe het einde van ‘Return of the Jedi’ tot stand is gekomen), ‘Knowledge and Wisdom’ (waarin we de TIE en X-wing varianten doornemen) en ‘A More Civilised Age’ (een blik op historische superwapens). Met Force Friday ook in het achterhoofd en de eerste merchandise van de nieuwe film dat in de winkels ligt, blikken we ook terug naar de sneak preview actiefiguren die van de vorige films waren uitgekomen.

Vaste rubrieken als de ‘Rebels’-afleveringen bespreking, verslagen van de club activiteiten, erg veel reviews (van uitgekomen boeken, comics, merchandise en games) en een interview met Jim Fong (Designer van de eerste Micro Machines) ontbraken niet in dit bomvolle nummer.

Eindredacteur: Tim Veekhoven
Cover: Anton Van Dort / Backcover: Chema Mansilla
Hoofdredacteurs: Kevin Beentjes en Sander de Lange
Corrector: Kristof Van Gansen
Artikels: Tim Veekhoven, Kevin Beentjes, Davy Segers, Sander de Lange, Kristof Van Gansen, Kilian Cramers, Roy Leijtens en Jan Sergeant

Werkten mee aan dit magazine: