Releasedatum: September 2015

Magazine 73

Juni – Juli – Augustus 2015 – TK Magazine 73

Dit nummer bevat een eerbetoon aan de overleden acteur Christopher Lee, onder ons fans bekend als Count Dooku, maar een veelzijdig man die we erg vaak hebben gezien in films. De achterkant bevat een mooie afbeelding gemaakt door Anton van Dort als In Memoriam.

Na het hoofdthema van het vorige nummer, Luke en Leia, besteden we in dit nummer aandacht aan het andere dynamische duo van de saga, nee niet R2-D2 en C-3PO, maar wel Han en Chewbacca. Zo kijken we in ‘Yodapedia’ naar andere bekende Wookiees, en verkennen we in ‘Van Schets Tot Scherm’ de lange geschiedenis van hun thuisplaneet Kashyyyk. Ook kijken we in ‘Knowledge And Wisdom’ wie allemaal aanwezig waren in de Cantina op het moment dat Luke voor het eerst Han en Chewbacca ontmoette. Ook kijken we in ons historisch perspectief artikel naar de echte schimmige wereld van het smokkelen.

De afgelopen maanden waren drukke maanden voor ons Star Wars fans, en we hebben dan ook een uitgebreid en lang overzicht van al het nieuws dat verschenen is, waaronder een uitgebreide blik op de cast van ‘Rogue One’. Ook waren er verschillende events, waaronder de Senate Meeting, Starcom en een bezoek in Londen aan, onder andere, de SW Exhibit in Madame Tussauds, waar we tevens verslag van doen in dit nummer.

Met een speciale aflevering die werd getoond ter beginne van het tweede seizoen van ‘Rebels’, beginnen we ook weer onze afleveringen besprekingen van deze serie. De serie zal weer vanaf oktober van start gaan in de VS.

De interviews in dit nummer zijn ook weer bijzonder te noemen: zo spraken we met Ingo Römling, een Duitse tekenaar die voor het Rebels Magazine de comics verzorgt en wisten we de kaatste schrijver van de original trilogy leesboeken te strikken, namelijk James Kahn die verantwoordelijk was voor het schrijven van het filmboek van ‘Return of the Jedi’.

Eindredacteur: Tim Veekhoven
Cover: Robb Mommaerts / Backcover: Anton Van Dort
Hoofdredacteurs: Kevin Beentjes en Sander de Lange
Corrector: Kristof Van Gansen
Artikels: Tim Veekhoven, Kevin Beentjes, Sander de Lange, Kristof Van Gansen, Anton van Dort, Stefan Pfister, Davy Segers, Kilian Cramers en Jan Sergeant

Werkten mee aan dit magazine: