Releasedatum: June 2015

Magazine 72

TeeKay-421 Magazine 21 werd gepubliceerd in juni 2015.

Het hoofdthema van dit nummer is Luke en Leia met daarin artikels over het historisch belang en perspectief van de tweeling in mythes en andere culturen en kijken we in Van Schets Tot Scherm naar Luke’s woonplaats op Tatooine en hoe die tot leven is gekomen in de films. Ook hebben we een interview met Kim Simmons, die beter bekend staat als ‘the man who shot Luke’ vanwege zijn werk als een Kenner fotograaf van actiefiguren.

Een andere belangrijke focus in dit magazine was het tienjarig bestaan van Revenge of the Sith met artikelen zoals Knowledge and Wisdom die in het teken staat van The Outer Rim Sieges, die een belangrijke rol in RotS spelen.

Verder waren het een aantal drukke maanden voor de club met vele conventies en uitjes waar we heen zijn gegaan. Zo was er de jaarlijkse quizmeeting, Celebration Anaheim, de Celeberation Anaheim Livestream event in Kinepolis Brussel met de tweede trailer van The Force Awakens, ‘Star Wars’ Dag in Dreamland en, alweer voor de vijfde editie, Antwerp Convention. Uitgebreide verslagen van al deze trips staan in het magazine voor iedereen die er niet bij kom zijn, of die het graag weer opnieuw wilt beleven.

En last but not least, hebben we een erg uitgebreid overzicht van al het laatste nieuws rondom The Force Awakens, waaronder de Vanity Fair foto’s en wat ze onthullen en bekijken we met een oog voor detail naar de tweede trailer in onze analyse. Ook is er uitgebreid aandacht voor al het andere nieuws, zoals Rebels, de Anthology films, Battlefront en al het overige nieuws dat vanuit Celebration Anaheim tot ons is gekomen.

Dit nummer werd opgedragen aan Jeroen Michiels, een van onze actieve leden, die veel te vroeg is overleden.

Eindredacteur: Tim Veekhoven
Cover: Stephanie Dehennin / Backcover: Anton Van Dort
Hoofdredacteurs: Kevin Beentjes en Sander de Lange
Corrector: Kristof Van Gansen
Artikels: Tim Veekhoven, Kevin Beentjes, Sander de Lange, Kristof Van Gansen, Anton van Dort en Jan Sergeant

Werkten mee aan dit magazine: