Releasedatum: March 2021

Magazine 95

Release: December 2020 – Januari – Februari 2021

In korte tijd verloren we twee belangrijke acteurs uit de Star Wars wereld: Dave Prowse (Darth Vader) en Jeremy Bulloch (Boba Fett) en een flink deel van het magazine is gewijd aan een eerbetoon aan deze heren. Een lach en een traan gaan vaak hand in hand blijkt ook wel met de aankondiging van de vele Disney producties die zijn aangekondigd tijdens een jaarlijks evenement voor investeerders. Wij zetten alles op een rijtje.

Verder staat het magazine in het teken van ‘The Mandalorian’ met de bespreking van de resterende afleveringen van het tweede seizoen en de belangrijkste personages eruit. Maar ook een blik op alle aliens uit de reeks en we bespreken Kuiil in de Yodapedia-rubriek. Aansluitend belichten we de achter de schermen proces van Jango Fett’s introductie in Attack of the Clones en behandelen we de vele wapens van Boba Fett’s armor.

Ook in het magazine: een interview met Alan Austen (iemand die vele rollen in The Empire Strikes Back speelde), een overzicht van het begin van The High Republic met alle belangrijke personages en publicaties op een rijtje en beginnen we aan een nieuwe reeks dat kijkt naar de vele lightsabers die als merchandise zijn uitgekomen. Uiteraard keren de vaste runrieken zoals PeeKay, ‘Legends Leesgids’ (The New Jedi Order, deel 1), ‘I Am Your Builder’, ‘Power Of The Force’ (Deel 4: voertuigen en schepen), ‘Reader’s Companion’, ‘Watto’s Junkyard’ en ‘Tan Divo’s Verhoor’ ook terug.

Cover: Jamie Richards / Backcover: Anton Van Dort
Eindredacteur: Tim Veekhoven
Redacteurs: Kevin Beentjes, Sander de Lange en Annelies Vervoort
Corrector: Annelies Vervoort
Artikels: Tim Veekhoven, Sander De Lange, Kevin Beentjes, Tom Gilson, Tom Wintmolders, Randy Roelants en Annelies Vervoort

Werkten mee aan dit magazine: Annelies Vervoort, Anton Van Dort, Jamie Richards, Kevin Beentjes, Kris Van de Sande, Randy Roelants, Sander De Lange, Tim Veekhoven, Tom Gilson, Tom Wintmolders,