Releasedatum: December 2020

Magazine 94

September – Oktober – November 2020 – TK Magazine 94  

Het was een rustige tijd de afgelopen maanden qua Star Wars nieuws, maar gelukkig was daar wel het begin van het tweede seizoen van ‘The Mandalorian’. Uiteraard bespreken we vanaf dit nummer weer de verschillende afleveringen in detail, met ditmaal aandacht voor de eerste drie afleveringen en de belangrijke personages die erin langskwamen. Afgelopen september was het dan eindelijk zo ver dat onze Belgische leden zich konden gaan abonneren op Disney+ en dit magazine biedt een overzicht van hoe de streaming dienst nu precies in elkaar steekt.

Naast ’The Mandalorian’ is er erg veel aandacht voor Padmé, die het hoofdthema van dit magazine vormt. Zo kijken we naar hoe Natalie Portman gecast werd en enkele belangrijke scènes voor Padmé opnam in ‘Creating Worlds’. Ook trekken we in ‘A More Civilized Age’ een vergelijking tussen Padmé en haar dochter Leia, beide sterke vrouwen in de SW films. Het moge wel duidelijk zijn dat Padmé vaak van kostuums verwisselde in de films, maar hoeveel kostuums droeg ze wel niet in The Clone Wars? Vind het antwoord op die vraag in ons overzicht in dit magazine!

Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van Revenge of the Sith bespreken we alle beesten die je in de film kunt zien, wat er veel meer blijken te zijn dan enkel Boga.

Een ander bijzonder achter de schermen artikel is dat over Lucas en zijn vriendschap met Ed Summer, een goede vriend van Lucas met wie hij de liefde voor comics deelde. Terugkerende rubrieken zijn deel 2 van ‘Dexter’s Kitchen’, ‘Legends Leesgids’ (ditmaal over de X-Wing boekenreeks), ‘Old Fossil’ (verzamelen van de Royal Naboo Starship), ‘I Am Your Builder’ (reviews van de nieuwste LEGO sets en het derde deel rondom de TESB sets) en het derde deel in onze POTF2 overzichtsreeks. Ook terug van weggeweest: ‘Let The Wookiee Win’ met game reviews van ‘The Sims 4 – Journey to Batuu’ en ‘Squadrons’.

Cover: Anton Van Dort / Backcover: Mathilde Machuel
Eindredacteur: Tim Veekhoven
Redacteurs: Kevin Beentjes en Sander de Lange
Corrector: Annelies Vervoort  

Artikels: Tim Veekhoven, Sander De Lange, Kevin Beentjes, Tom Gilson, Tom Wintmolders, Randy Roelants, Ruben Goovaerts en Annelies Vervoort

Werkten mee aan dit magazine: Annelies Vervoort, Anton Van Dort, Kevin Beentjes, Kris Van de Sande, Kristof Van Gansen, Mathilde Machuel, Randy Roelants, Ruben Goovaerts, Sander De Lange, Tim Veekhoven, Tom Gilson, Tom Wintmolders,