Releasedatum: September 2021

Magazine 97

Juni – Juli – Augustus 2021 – TK Magazine 97 

Het hoofdthema voor dit magazine is de beginperiode van de Rebel Alliance. We bespreken dit in verschillende artikelen vanaf het begin in Revenge of the Sith in ‘Creating Worlds’, tot hoe de eerste Rebellen actief waren sindsdien in ‘The Jedi Archives:’. Ook hebben we handige overzichten van de droids die de strijders ondersteunen en beschrijven we alle wapens die men in Rogue One gebruikten.

Onze vaste rubrieken keren uiteraard ook terug. Zo gaat het in ‘50 Jaar Lucasfilm’ het over de periode na de releases van de SW films. In een tweede artikel ter ere van dit jubileum zetten we alle acteurs en vrienden van Lucas op een rijtje die regelmatig te zien waren. In ons lightsabers merchandise artikel zijn we aanbeland bij de Master Replicas periode, en het is 1998 en de Freeze Frames die we bespreken in de Power of the Force II terugblik. Het andere jubileum, 30 jaar ‘Heir to the Empire’, zetten we wat luister bij door een aantal leuke weetjes te benoemen. En dan was er ook eindelijk weer een evenement dat we konden houden, het altijd geliefde Stadsspel. Voor degene die de trip naar Tienen niet konden maken, doen we ook daar verslag van.

Ook bespreken we de laatste afleveringen van seizoen 1 van ‘The Bad Batch’ en hebben we een interview met Morgan Benoit, een stuntman die meewerkte aan ‘The Mandalorian’.

Cover: Stefan Böttcher / Backcover: Mathilde Machuel
Eindredacteur: Tim Veekhoven
Redacteurs: Kevin Beentjes, Sander de Lange en Annelies Vervoort
Corrector: Annelies Vervoort
Artikels: Tim Veekhoven, Sander De Lange, Kevin Beentjes, Tom Gilson, Tom Wintmolders, Randy Roelants, Matthias Verboven en Annelies Vervoort

Werkten mee aan dit magazine: Annelies Vervoort, Kevin Beentjes, Kris Van de Sande, Randy Roelants, Sander De Lange, Stefan Böttcher, Tim Veekhoven, Tom Gilson, Tom Wintmolders,