Releasedatum: September 2013

Magazine 65

TeeKay Magazine 65 verscheen in september 2013 en had als thema ‘Skywalkers’, aangevuld met een ruim verslag van Celebration Europe II. Tekenaar Joe Corroney bood ons artwork van hem aan om op onze cover te zetten, een aanbod dat we met open armen aanvaardden. Chris Dee zorgde voor een coole Cad Bane op de backcover, artwork dat perfect samenging met het interview dat we hadden met Corey Burton, de stem van Cad Bane, Dooku en Ziro the Hutt in ‘The Clone Wars’. Zoals eerder gezegd was er dus een ruim verslag van Celebration Europe II met de hoogtepunten van onze reis en enkele opvallende foto’s.  Verder in het magazine interviewden we naast Burton ook Joe Corroney en Bonnie Piesse (Beru Whitesun). We bespraken de recentste boeken, maar ook ‘Het Kaartspel’ en ‘Star Wars Angry Birds’. De eerste sets van LEGO uit 2013 werden haarfijn uit de doeken gedaan.

Dankzij het thema van ‘Skywalkers’ kon je een artikel lezen over ‘The Chosen One’ en kennis maken met alle Skywalkers in de feature van Yodapedia. We zetten ook de rubriek van ‘Shadows of the Empire’ voort met de bespreking van de soundtrack en een overzicht van de merchandising van het project. In Classic Cartoons bespraken we ‘The Roon Games’ en in Old Fossil ging het over vreemde foto’s die gebruikt werden op kaarten van Vintage Kenner figuren. Een speciaal artikel over tien jaar ‘Clone Wars’ van Tartakovsky ontbrak evenmin.

Hoofdredacteur: Tim Veekhoven
Cover: Joe Corroney / Backcover: Chris Dee
Corrector: Kristof Van Gansen
Artikels: Tim Veekhoven, Kevin Beentjes, Sander de Lange, Kristof Van Gansen, Elke Clerckx, Jeroen Huylebroeck, Stijn Creten, Stefan Pfister, Roy Leijtens, Tom Wintmolders en Thomas Verschoren

Werkten mee aan dit magazine: