Mini-review: Aliens of the Galaxy

Eind augustus verscheen ‘Aliens of the Galaxy’ van Studio Fun International. Dit dun boekje, dat gericht is op jongere lezers, is verrassend vernieuwend en is meer dan de moeite waard. Auteur Jason Fry greep de kans met beide handen om over heel wat species uit ‘The Force Awakens’ voor het eerst een degelijke achtergrond neer te zetten (bijvoorbeeld Crolute, Dybrinthe, Blarina, Nu-Cosian enzovoort). Na ‘The Visual Dictionary’ verscheen er immers geen enkel boek meer van toegevoegde waarde over de nieuwe film en informatie over species en personages wordt nog steeds angstvallig achtergehouden, alsof de film nog steeds moet verschijnen in de bioscoop. Niet alle entries zijn even lang – soms maar een vakje – maar toch is de tekst steeds interessant.

De volledige review vind je terug in TeeKay-421 Magazine 78 (december).

Aliens_of_the_Galaxy