Deel 1: Wat brengt ons 2019?

Dit jaar wordt vermoedelijk het drukste jaar ooit voor fans van ‘Star Wars’. Laat ons even bekijken wat er ons allemaal te wachten staat. Uiteraard kan je dit allemaal met TeeKay-421 beleven via het TeeKay-421 Magazine en onze meetings / evenementen.

Star Wars: Episode IX
Met Episode IX zal eind december de laatste episode-film (aldus Disney) verschijnen. Eindigt het verhaal van de Skywalker-familie? Wat gaat er nog gebeuren met Rey, Finn, Poe en Kylo Ren? Hoe past het overlijden van Carrie Fisher in de verhaal? Welke rollen spelen de nieuwe acteurs en zal Lando een grote rol krijgen? Redenen genoeg om naar Episode IX uit te kijken!

The Mandalorian
De eerste ‘Star Wars’-live-action reeks. Onder leiding van Jon Favreau zullen er acht episodes verschijnen. Het verhaal speelt zich drie jaar na de Battle of Endor af en het volgt de lotgevallen van een Mandalorian (gespeeld door Pedro Pascal). Ook IG-88 zal onder andere in de reeks te zien zijn. De cast oogt alvast interessant met onder andere Nick Nolte, Carl Weathers, Giancarlo Esposito, Werner Herzog, Gina Cerano en Emily Swallow. ‘The Mandalorian’ zal eerst verschijnen op Disney+, de streamingdienst van Disney. Normaal is de reeks gepland om tegen het einde van dit jaar te verschijnen. Maar zal dit de promotie voor Episode IX niet overlappen?

Star Wars: Resistance
Morgen start het tweede deel van het eerste seizoen van ‘Star Wars: Resistance’. Deze animatiereeks speelt zich net voor de gebeurtenissen afspeelt uit Episode VII en volgt de lotgevallen van Resistance spion Kazuda Xiono op het tankstation de Colossus. Een tweede seizoen werd aangekondigd voor het najaar.

Volgende maal: Twee evenementen en een verjaardag !

The Mandalorian