Deel 2: Wat brengt ons 2019?

In het tweede deel overlopen we nog enkele belangrijke gebeurtenissen die ons dit jaar te wachten staan.

Star Wars Celebration
Begin april vindt in Chicago de officiële ‘Star Wars’-conventie plaats, traditioneel ook het moment om een aantal belangrijke mededelingen te doen of belangrijke trailers te tonen. De trailer van Episode IX zou daar wel eens voor het eerst kunnen getoond worden. TeeKay-421 zal aanwezig zijn met een kleine delegatie.

Galaxy’s Edge
In 2019 openen ook twee ‘Star Wars’-landen in de VS. In Disneyland Resort California zal het land openen in de zomer. In Disneyworld Florida zal het opengaan in de herfst. Ook in Disneyland Parijs is men van plan om een ‘Star Wars’-land te maken, weliswaar kleiner dan in de VS, maar het zou nog altijd een behoorlijke proportie aannemen.

Twintig jaar Episode I
Twintig jaar geleden verscheen The Phantom Menace in de bioscoop. Het is nauwelijks te geloven dat de film al twintig jaar oud is. Wij vieren de verjaardag in TeeKay-421 Magazine 87. Wat er nog allemaal gepland is rond de verjaardag weten we niet. Er staan wel een aantal 6″-figuren uit de prequels op de agenda.