‘Andor’: Adria Arjona

Op 21 september start ‘Andor’ op Disney+. Tijd om even kennis te maken met de nieuwe acteurs uit de serie.

Adria Arjona is een Amerikaanse actrice die werd geboren in Puerto Rico (°1992) en opgroeide in Mexico City. Haar vader Ricardo is een bekende zanger in Zuid-Amerika. Later verhuisde Arjona naar Miami en New York. Arjona is momenteel vooral bekend van enkele series. Zo speelde ze mee in het tweede seizoen van ‘True Detective’, in ‘Narcos’ en in ‘Emerald City’ als Dorothy Gale. In de fantasy komedie ‘Good Omens’ was ze ook te zien.

In ‘Andor’ speelt Arjona de rol van Bix Caleen. Er is op dit moment niet veel over haar personage geweten, enkel dat ze op een bepaald moment op Ferrix leefde en geen bondgenoot was van het Empire.

Arjona speelt de rol van Bix Caleen.