Boeken update met Visual Guide

In november verschijnt de ‘Dawn of Rebellion’ Visual Guide. In dit sourcebook van DK Publishing komen het eerste seizoen van ‘Andor’ en ‘Obi-Wan Kenobi’ aan bod. Aangezien ‘Andor’ ook nog een tweede seizoen krijgt, is het misschien een ietwat verrassende keuze, zeker wanneer er van ‘The Mandalorian’ en ‘The Book of Boba Fett’ nog geen enkel degelijk boek is verschenen. Mogelijk wacht men daarmee tot alle seizoenen zijn verschenen, maar toch brengt men nu al een boek uit van ‘Andor’. In elk geval, wij klagen niet en kijken erg uit naar de eerste Visual Guide sinds die van Episode IX.

Verder werd ook ‘Return of the Jedi: From a Certain Point of View’ aangekondigd. Dit verwachte leesboek bevat tal van kortverhalen die zich afspelen tijdens de gebeurtenissen van Episode VI, vergelijkbaar met de legends novels ‘Tales of Jabba’s Palace’. De lijst van personages werd nog niet aangekondigd. Die van de verschillende schrijvers / schrijfsters wel.