Releasedatum: December 2008

Magazine 46

Begin december verscheen het 46ste TeeKay Magazine. In dit magazine hadden we aandacht voor drie belangrijke gebeurtenissen. Deze gebeurtenissen weerspiegelden zich overigens in onze front- en backcover.

Ten eerste was er de release van The Force Unleashed. Dit evenement werd besproken in Magazine 46 door middel van een zeer ruime review van het spel op verschillende consoles, de acteurs uit het spel en verschillende boeken, zoals de Novelization, de comic adaptation en de Campaign Guide. Ten tweede was er de Clone Wars serie waarvan we de eerste zeven afleveringen kort nog eens samen hebben gevat met enkele aandachtspunten per episode. Als duidingsartikels bespraken we de Apprentice van Dooku: Asajj Ventress en de stemacteurs uit de Clone Wars film (en serie). Ten derde was er de 25ste verjaardag van Return of the Jedi die veel te geruisloos is gepasseerd in 2008. Daarom haalden we samen met Jeremy Bulloch (Boba Fett), Gerald Home (Tessek, Mon Calamari) en Dermot Crowley (General Madine) tal van leuke herinneringen op aan Episode VI.

Naast deze hoofdartikels vonden de vaste rubrieken ook hun plaats naar het magazine. In een ander interview spraken we met Richard LeParmentier (Admiral Motti). We blikten terug op enkele succesvolle TeeKay events, zoals Kessel, de Quizmeeting en F.A.C.T.S. 2008. In Young Padawan kwam het tweede deel van de artiesten en entertainers aan bod met onder andere de Jindas van Endor. In I bent My Wookiee bekeken we de knipoogjes naar Star Wars in de series “Buffy the Vampire Slayer” en “That 70′s Show”. Twee Vintage Playsets van Hoth passeerden de revue in Old Fossil.

Werkten mee aan dit magazine: