Releasedatum: December 2016

Magazine 78

TeeKay-421 Magazine 78 verscheen begin december 2017.

Met nog een aantal weken te gaan voordat ‘Rogue One’ uitkwam, waren er uiteraard, en wederom, genoeg gerelateerde artikels rondom de film met onder anderen een blik op een aantal belangrijke spelers uit de film te weten Mon Mothma (in ‘Yodapedia’) en Tarkin (in ‘Van Schets Tot Scherm’).

Een ander belangrijk onderdeel van het magazine werd ingenomen door het In Memoriam van Kenny Baker (1934 -2016). Zo keken we uitgebreid naar zijn carrière zowel binnen als buiten ‘Star Wars’ en leerden we hem beter kennen door persoonlijke ontmoetingen die gedeeld worden door onze TeeKay-leden, maar ook door een interview met Katie Purvis. Katie Purvis was in ‘Return of the Jedi’ te zien als een Ewok en sprak met veel plezier over haar carrière, en gezien haar vader Jack (in meerdere rollen te zien in de ‘Star Wars’-films) een erg goede vriend van Kenny was staat ze in het interview dan ook stil bij het verlies van Kenny en wat hij betekende voor haar.

Leuker nieuws was dat ‘Rebels’ seizoen drie ondertussen van start is gegaan en we bespraken dan ook de eerste afleveringen. Ook lieten we ons kritisch oog weer vallen op de vele boeken, comics (Jaaroverzicht van alles dat in 2016 is uitgekomen) en Hasbro figuren die zijn uitgekomen.

Eindredacteur: Tim Veekhoven
Cover / Backcover: Anton Van Dort
Hoofdredacteurs: Kevin Beentjes en Sander de Lange
Corrector: Kristof Van Gansen
Artikels: Tim Veekhoven, Kevin Beentjes, Sander de Lange, Tom Gilson, Anton Van Dort, Kilian Cramers, Koen Mathyssen, Tom Wintmolders, Dennis de Loor & Annelies Vervoort

Werkten mee aan dit magazine: