Releasedatum: March 2017

Magazine 79

Release: maart 2017

Er was veel gebeurd in deze maanden en daardoor is dit een erg veelzijdig nummer geworden. Op de eerste plaats was daar het droevige nieuws van het overlijden van Carrie Fisher. In een uitgebreid In Memoriam kijken we terug op alle aspecten van haar leven binnen en buiten de saga en worden er mooie herinneringen gedeeld.

Een ander belangrijk iets, en het bewijs dat droefheid en feest soms elkaar snel afwisselen, is dat TeeKay-421 in 2017 twintig jaar bestaat. Dit gaat uitbundig gevierd worden het gehele jaar, met in dit magazine de start van een nieuwe artikelreeks die op bondige manier de geschiedenis van de club verteld en een interessant beeld tekent van hoe we gekomen zijn waar we nu zijn. In dit eerste deel kijken we naar de beginjaren 1997 tot en met 2001. Aansluitend op ons jubileum hebben we ook Craig Miller geïnterviewd. Miller was de allereerste Director of Fan Relations bij Lucasfilm en coördinator van de eerste officiële Star Wars fanclub, Bantha Tracks.

Verder zijn er uiteraard de vaste rubrieken die terugkeren, kijken we een laatste keer naar de Action Fleet sets die zijn uitgebracht en start vanaf dit nummer een nieuw onderdeel: Tan Divo’s Verhoor waarin we onze leden een spotlight bieden door ze te interviewen en beter te leren kennen. Wil je op die plek komen te staan, neem contact met ons op!

Eindredacteur: Tim Veekhoven
Cover: Stephanie Dehennin / Backcover: Anton Van Dort
Hoofdredacteurs: Kevin Beentjes en Sander de Lange
Corrector: Kristof Van Gansen
Artikels: Tim Veekhoven, Kevin Beentjes, Sander de Lange, Davy Segers, Tom Gilson, Koen Mathyssen, Tom Wintmolders, Dennis de Loor, Jens Van Wolputte, Annelies Vervoort & Veerle Vercruysse

Werkten mee aan dit magazine: