Releasedatum: June 2017

Magazine 80

Maart – April – Mei 2017

In dit nummer werd er vooral erg veel gevierd: van een uitgebreid verslag van ons eigen 20 Jaar TeeKay-feestje, tot de viering van de opening van de nieuwe Star Tours-attractie in Disneyland Parijs. Uiteraard kijken we ook naar wat er allemaal gebeurd is om het 40 Jaar bestaan van ‘Star Wars’ te vieren. Ook leuk daarop aansluitend is het artikel van Annelies Vervoort dat terugkijkt naar hoe de Belgische en Nederlandse kranten in 1977 bericht gaven van het uitkomen van A New Hope.

Niet alles is terugblikken op het verleden echter. Zo komt The Last Jedi aan bod in het laatste nieuws en een blik op enkele belangrijke shots uit de teaser trailer, bespreken we de laatste afleveringen van seizoen 3 van ‘Rebels’ en kijken we wederom kritisch naar de meest recent uitgebrachte boeken, comics en LEGO sets.

Naast dit alles hebben we nog een tweetal speciale artikelen, namelijk eentje over mensen /leden met een ‘Star Wars’-tatoeage en hun verhaal achter die tatoeage en een tweede artikel waarin we kijken naar hoe jongere mensen die het vintage-tijdperk van actiefiguurtjes ontdekt hebben en verzamelen en hoe dat voor hen is zonder de nostalgische waardes die heersen onder de oudere verzamelaars.

Eindredacteur: Tim Veekhoven
Cover: Eric Lehtonen
Backcover: Anton Van Dort
Hoofdredacteurs: Kevin Beentjes en Sander de Lange
Corrector: Kristof Van Gansen
Artikels: Tim Veekhoven, Sander de Lange, Davy Segers, Tom Gilson, Koen Mathyssen, Tom Wintmolders, Dennis de Loor, Stijn Creten, Tom Billen, Annelies Vervoort, Kris van de Sande & Veerle Vercruysse

Werkten mee aan dit magazine: