Releasedatum: September 2017

Magazine 81

Juni – Juli – Augustus 2017

Geïnspireerd door de nieuwe serie ‘Forces of Destiny’, dat vrouwelijke personages extra in het zonnetje zet, besloten we met TeeKay-421 magazine 81 precies hetzelfde te doen en staan de vrouwen van Star Wars centraal! Zo zijn er naast besprekingen over de eerste acht afleveringen van die serie een artikel over ieder kostuum dat Carrie Fisher droeg als Leia, gaan we achter de schermen in de creatie rondom haar moeder Padmé en vergelijken we Padmé ook met historische vrouwelijke heersers. Over vrouwelijke heersers gesproken, ook Kathleen Kennedy en haar loopbaan wordt onder de loep gelegd. Maar uiteraard vergeten we ook de minder bekendere vrouwen uit de saga niet. Zo hebben we het in onze Yodapedia rubriek over Depa Billaba uit de films, die ook Kanan getraind heeft, en is er een interview met Amanda Noar, die Jess speelde, een opvallende verschijning in de achtergrond van Jabba’s paleis.

Verder in dit nummer het derde deel van onze uitgebreide geschiedenis, ditmaal de jaren 2007 t/m 2012. Ook waren we aanwezig en doen we verslag van Comic Con Gent en de Disney Zandsculpturen, wordt hoofdredacteur Kevin Beentjes verhoord door Tan Divo en deelt Veerle met ons de werkwijze van het Sabine kostuum dat ze voor haar dochter heeft gemaakt!

Eindredacteur: Tim Veekhoven
Cover: Chema Mansilla / Backcover: Marc Maggen
Hoofdredacteurs: Kevin Beentjes en Sander de Lange
Corrector: Kristof Van Gansen
Artikels: Tim Veekhoven, Sander de Lange, Davy Segers, Tom Gilson, Koen Mathyssen, Tom Wintmolders, Dennis de Loor, Annelies Vervoort, Kristof Van Gansen & Kaya Gida

Werkten mee aan dit magazine: