Releasedatum: March 2018

Magazine 83

December 2017 – Januari – Februari 2018 – TK Magazine 83

Uiteraard blikken we in dit eerste nummer na het verschijnen van The Last Jedi uitgebreid op de film terug in verschillende artikelen. Zo beginnen we met een artikel waarin we interessante feiten en weetjes van de film doornemen, bespreken we de meningen van onze leden zoals verteld in de jaarlijkse Senate Meeting en zijn er twee achter de schermen artikelen. Zo is er een artikel over hoe de fameuze lightsaber van Anakin is gemaakt voor de verschillende films, en in ‘Van Schets Tot Scherm’ kijken we naar de training van Luke, waarin toch parallellen te vinden zijn met Luke’s training van Rey.

Met het nieuws in het achterhoofd van Leland Chee dat verscheidende personages en elementen uit Legends gaan terugkeren de komende maanden, vonden we het dat de tijd rijp was voor een heuse ‘Legends Leesgids’. In deze nieuwe rubriek bespreken we de verschillende tijdsperiodes in de tijdlijn met de belangrijkste verhaallijnen die nog steeds de moeite waard zijn om te lezen.

Over belangrijke verhaallijnen gesproken, dat is die van Battlefront II zeker ook, en naast een review van deze game, bespreken we ook de verhaallijn en ontdekken we erg veel connecties met andere Star Wars media, waaronder zelfs The Last Jedi! In ‘Knowledge and wisdom’ kijken we naar de invloed van WEG en hun aliens die nog altijd terug blijven komen.

Aangezien het niet zo lang meer duurt totdat Solo uitkomt, en gezien ons volgend magazine na de première uitkomt, hebben we ook een vooruitblik op deze film. Zo kijken we terug op de tv spot en de trailer die onlangs zijn verschenen en kijken we uitgebreid naar de verschillende nieuwe acteurs die we te zien gaan krijgen en waar ze eerder in te zien waren. Al het overige nieuwe informatie wordt ook keurig samengevat.

Eindredacteur: Tim Veekhoven
Cover: Anton van Dort / Backcover: Kris Van de Sande
Hoofdredacteurs: Kevin Beentjes en Sander de Lange
Corrector: Kristof Van Gansen
Artikels: Tim Veekhoven, Sander de Lange, Kevin Beentjes, Tom Gilson, Koen Mathyssen, Tom Wintmolders, Annelies Vervoort, Dennis de Loor, Kristof Van Gansen, Cameron Gerardy & Veerle Vercruysse

Werkten mee aan dit magazine: