Releasedatum: June 2018

Magazine 84

Maart – April – Mei 2018 – TK Magazine 84

Zoals ons vorig magazine een terugblik was op de juist verschenen The Last Jedi, is dit magazine eentje waar we uitgebreid hetzelfde doen voor de recent verschenen Solo. Uiteraard gaat de aandacht uit naar onze favoriete smokkelaar en iconische zaken rondom hem. Zo gaan we terug in de tijd naar de oorspronkelijke avonturen die Han had met Chewbacca in de comics, maar ook de twee trilogie├źn van (Legends) boeken die zeker een belangrijk aandeel hebben gezien er vaak naar gerefereerd word in de film! Achter de schermen kijken we naar hoe Han’s DL-44 blaster tot ontstaan is gekomen als prop en kijken we ook naar de verschillende Vintage figuren die zijn uitgekomen door de jaren heen van Han.

Is het enkel Han dat de klok slaat in dit magazine? Maar nee! In ‘Van Schets Tot Scherm’ zien we bijvoorbeeld hoe zijn, voor ons, eerste ontmoeting met Lando tot stand is gekomen. Dus ruime aandacht voor Lando, Lobot, Cloud City en de Wing Guards. Een ander belangrijke focus is het einde van Rebels en bespreken we de laatste uitgekomen afleveringen, maar blikken we ook met medewerkers terug op de gehele serie en bespreken we alle Rebels-gerelateerde LEGO sets die zijn uitgekomen. En daar waar Rebels eindigde, kwam Forces of Destiny terug met een tweede seizoen, waarvan we ook de afleveringen bespreken in dit magazine. Na het behandelen van de verhaallijn van Battlefront II in het vorige magazine, keren we nog eenmaal terug naar deze game en de uitgekomen DLC die een aantal nieuwe missies als soort van epiloog toevoegde aan het verhaal.

Ook waren er weer een flink aantal gezellig evenementen en ontmoetingen waar we de afgelopen maanden elkaar mee konden zien zoals Comic Con Brussels, de jaarlijkse gevreesde Quizmeeting, ”Hello Robot”, de lasershoot in Gent, FACTS Spring Edition en een bezoekje aan SW Identities die verhuisde van Utrecht naar Brussel.

Eindredacteur: Tim Veekhoven
Cover: Chema Mansilla / Backcover: Chris Shaylor
Hoofdredacteurs: Kevin Beentjes en Sander de Lange
Corrector: Kristof Van Gansen
Artikels: Tim Veekhoven, Sander de Lange, Kevin Beentjes, Tom Gilson, Koen Mathyssen, Tom Wintmolders, Annelies Vervoort, Kristof Van Gansen, Geoffrey Leroux & Veerle Vercruysse

Werkten mee aan dit magazine: Annelies Vervoort, Chema Mansilla, Kevin Beentjes, Koen Mathyssen, Kris Van de Sande, Kristof Van Gansen, Sander De Lange, Tim Veekhoven, Tom Gilson, Tom Wintmolders,