Releasedatum: September 2018

Magazine 85

Juni – Juli – Augustus 2018 – TeeKay-421 Magazine 85

2018 is het jaar dat de populaire animatiereeks ‘The Clone Wars’ zijn tienjarig jubileum viert, en met de aankondiging tijdens San Diego Comic Con dat we nieuwe afleveringen van deze reeks te zien gaan krijgen, is het niet meer dan logisch dat we ‘The Clone Wars’ als hoofdthema voor dit nummer van het magazine hebben. Zo blikken we terug op de belangrijkste episodes, maar kijken we ook naar het personage Ahsoka. Ze maakte haar debuut in de serie, maar groeide al snel uit tot een belangrijk en geliefd personage in de Star Wars wereld. Nu we nieuwe afleveringen te zien gaan krijgen, is het de vraag enkel “welke gaan dat worden”? Daarom ook een overzicht van alles dat we de afgelopen jaren hebben gehoord over de vele afleveringen (in totaal waren dat 2,5 seizoenen) die we door het vroegtijdig stopzetten van de serie helaas nooit te zien hebben gekregen. De Legends Leesgids staat uiteraard ook in het teken van de Clone Wars, en kijken we nog meer achter-de-schermen met een overzicht van de vele grote gastacteurs die we te horen hebben gekregen, en hebben we een groots interview met de man die stemmen van de verschillende clones insprak: Dee Bradley Baker!

Je hoort steeds vaker onder bekende acteurs, regisseurs en mensen in de entertainmentindustrie dat Star Wars een groot invloed was op hun carrière en dat vele door Star Wars hebben besloten in die sector te willen gaan werken. Een viertal van onze leden hebben die keuze ook gemaakt, en met hun spreken we, in een tweeluik van artikelen, over hun carrière en hoe Star Wars een rol daarin heeft gespeeld. In dit magazine spreken we met Elvira van Bavinckhove (kostuumontwerpster) en Diana Goodwin (Art Director).

Een andere belangrijk iets aan dit magazine is het begin van een nieuwe lay-out voor het magazine. Dit hebben we te danken aan Alain Braekevelt, die zich spontaan zelf meldde om ons daarmee te helpen. We vinden zijn werk erg geslaagd en we kunnen het met trots vanaf dit magazine het aan jullie tonen. Dank je wel Alain! Ben je bovendien zelf lid en heb je ideeën of wil je ons komen helpen? Schroom je niet om contact met ons op te zoeken!

Eindredacteur: Tim Veekhoven
Cover: Chema Mansilla / Backcover: Kevin Beentjes
Redacteurs: Kevin Beentjes en Sander de Lange
Correctors: Kristof Van Gansen & Annelies Vervoort
Artikels: Tim Veekhoven, Sander de Lange, Kevin Beentjes, Tom Gilson, Koen Mathyssen, Tom Wintmolders, Annelies Vervoort, Timmy De Beir, Geoffrey Leroux & Veerle Vercruysse

Werkten mee aan dit magazine: