Releasedatum: March 2019

Magazine 87

TeeKay-421 Magazine 87: December – Januari – Februari 2019

2019 wordt een druk en vol gepland jaar voor ons ‘Star Wars’-fans met vele nieuwe releases waaronder Episode IX en ‘The Mandalorian’. Maar we beginnen dit jaar met een feestje vanwege het twintig jaar bestaan van de release van The Phantom Menace. Na zestien jaar was er dan eindelijk weer een nieuwe ‘Star Wars’-film in de bioscoop, en voor vele fans onder ons was dit een eerste kennismaking met de saga. Dus uiteraard zetten we de jubilaris in het zonnetje als hoofdthema in dit magazine.

De artikels over TPM omspannen een breed scala aan verschillende invalshoeken: achter de schermen (met een reis naar de Tunesië filmlocaties en een blik op Lucas zijn inspiratie voor de podrace), de hype rondom de film en reacties van onze medewerkers en leden, leuke feitjes over de film, merchandise (TPM gerelateerde LEGO sets & food premiums), de games met TPM in de hoofdrol en uiteraard source artikelen over de podracers, Anakin Skywalker’s podracer, alle verschenen dieren in de film en Sio Bibble.

Naast het verleden kijken we ook naar het heden en toekomst: Zo is het interview van dit nummer eentje met Jan van Hove, de dirigent van het ‘Star Wars’ Concert. Ook zijn de laatste reviews en beschrijvingen van de recent verschenen ‘Resistance’ afleveringen weer van de partij, evenals een overzicht van het laatste nieuws.

Cover: Stefan Bötttcher / Backcover: Stefan Bötttcher
Eindredacteur: Tim Veekhoven
Redacteurs: Kevin Beentjes en Sander de Lange
Correctors: Kristof Van Gansen & Annelies Vervoort

Artikels: Tim Veekhoven, Sander de Lange, Kevin Beentjes, Tom Gilson, Koen Mathyssen, Tom Wintmolders, Veerle Vercruysse, Nicolas van Dyck, Randy Roelants, Christina Giddelo & Stijn Creten.

Werkten mee aan dit magazine: